dijous, 21 de juny de 2018

GIMCANA D’ESTIU. FIRA DE LLIBRESGIMCANA D’ESTIU Imatges

El curs va acabant amb la proposta d’activitats ben diferenciades relacionades amb dos dels eixos principals del projecte d’escola: les activitats a l’aire lliure i la Biblioteca.
La gimcana d’estiu és, sens dubte, una de les activitats més esperades i estimulats del curs. Els alumnes han hagut de superar diverses proves de moviment organitzades a l’aire lliure i amb la temàtica de l’AIGUA. Vestits per a l’ocasió, ben fresquets, han superat en grup i un per un tots els reptes presentats: equilibri, agilitat, control postural, coordinació... totes les habilitats motrius han estat en joc.
Però sobretot, l’objectiu buscat ha estat gaudir plenament a l’aire lliure tot fent exercici tots junts.
D’altra banda, l’estímul cap a la lectura s’ha presentat de nou en forma d’una iniciativa plena de valors. Avui els nens i nenes han tingut l'oportunitat de canviar els “garbitllets” obtinguts en l’entrega de seu llibre per un altre exemplar del seu interès. Sostenibilitat, socialització i cultura s’han aplegat en aquesta ocasió.
Una altra activitat relacionada amb el foment de la lectura s’ha realitzat durant aquests dies. Els alumnes de quart, que ha estat mainaders aquest trimestre llegeixen  contes als companys d’Educació Infantil. Aquest model motivador contribueix de ben segur a l’interès dels infants per la cultura.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.