divendres, 22 de novembre del 2019CONCERT DE SANTA CECÍLIAAquesta setmana ha estat una setmana molt especial! La celebració de Santa Cecília, patrona de la música, ha omplert el dia a dia de l’escola en actes relacionats amb aquest art.

La música és un llenguatge universal de totes les llengües, cultures i països. El músic és la persona que interpreta o compon música. Una orquestra és una agrupació de músics en representació dels diferents instruments que existeixen, dirigits normalment per un director, i que interpreten l’obra de manera conjunta. Un concert és una audició d’una o més obres musicals. 

Els infants d’EI ja fa uns dies que preparen la seva participació en aquesta setmana. Tots ells han elaborat, decorat i preparat el seu instrument que sona deliciosament, sobretot quan el toquen tots junts. Ahir es va celebrar el PETIT GRAN CONCERT DE SANTA CECÍLIA. Tots els nens i nenes d’Educació Infantil pels seus mestres han fet de músics seguint el ritme de les peces musicals amb els seus propis instruments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.