dimecres, 16 de setembre del 2020

PRIMER DIA D'ESCOLA




El primer dia d'escola sempre és emocionant, els alumnes es retroben amb els amics, els més petitons coneixen la seva mestra i el seu grup classe comencen a crear el vincle afectiu amb tots els alumnes.

Després de passar uns mesos a casa sense poder venir a l'Escola, els infants ens han demostrat la seva capacitat d'adaptació a una nova situació.

Avui l'Escola obria les portes amb un nou protocol de seguretat i com a conseqüència unes noves normes de convivència però sempre amb un objectiu general: l'acompanyament emocional dels nostres alumnes.

El període d'adaptació comporta interioritzar rutines, crear vincles, separar-se del vincle familiar durant un període de temps i créixer com a persona i futur ciutadà.

Cada infant té diferents necessitats i ritmes i una capacitat d'adaptació diferent de la resta dels seus companys. Entenem l'alumne com a un ésser únic amb essència particular.

L'equip d'Infantil acompanyarà cada infant a gestionar les seves pròpies emocions i a la vegada crearan un entorn de confiança i estima.

Les tutores d'Infantil han realitzat dinàmiques de confiança, han cantat cançons, han acompanyat els infants a descobrir els nous entorns: jardins, aules, passadís...

Imatges





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.