dimarts, 23 de febrer del 2021

ARRIBADA DE LA VELLA QUARESMA


Un cop ha marxat el Rei Carnestoltes, el rei de la gresca i la disbauxa, arriba a l'Escola un personatge que posarà ordre, reflexió i calma entre tots nosaltres.

La Vella Quaresma arriba amb les seves set cames que corresponen a les setmanes que hi ha entre Carnaval i Pasqua.

Cada setmana els alumnes s'aplegaran a prop d'aquesta senyora i reflexionaran per tal de millorar i treballar els valors de convivència.

La Vella Quaresma anirà enviant a les aules uns missatges en forma de carta, que els ajudaran a conscienciar-se de la necessitat d'una bona relació, de l'esforç, de la generositat i l'estima. Per mantenir la il·lusió i reconèixer l'esforç, la Vella Quaresma anirà anunciant petites sorpreses que divertiran i seran el goig de les nenes i dels nens.

Aquest any, la Vella Quaresma ha arribat en plena pandèmia i, tot i que amb totes les mesures necessàries, ha deixat que ens hi apropéssim i ens ha permès reflexionar sobre tots aquests valors que abans esmentàvem.

Com poden veure a les imatges, tot i la calma, reflexió... els nens i nenes han gaudit moltíssim de la Vella Quaresma que els acompanyarà durant les properes setmanes.

Imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.