dijous, 17 d’octubre del 2013

ELS NENS I NENES DE CONTES JOGUINES I L'ESTEL JA SÓN D'UN COLOR!Els nens i nenes d'Educació Infantil cada any fan un pas més en la participació en la Vida Social de l'Escola.
Des de l'inici de curs, els nens i nenes de les classes Contes, Joguines i L'Estel han estat coneixent la realitat dels tres colors de l'Escola i a poc a poc han anat entenent la importància de pertànyer a un grup amb objectius comuns.
Fa dies que parlen les tres colors: Blanc, Verd i Blau i comparteixen vivències amb altres alumnes més grans que ja són d'un color.
Després d'un procés de coneixença i de tria, finalment ja tots els alumnes de les classes Contes, Joguines i Del Bosc de P5 pertanyen a un color.
En aquestes imatges veiem l'últim pas de la tria quan, un cop cada un ha pres la seva decisió, cada nen i nena manifesta quin color ha escollit i explica als seus companys els motius de la seva elecció.
Tots s'han passejat amb la seva bandereta per tal que ens assabentem del color que tenen i ja l'han començat a estimar. BLANC, VERD O BLAU?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.