dijous, 24 d’abril del 2014

ACTE DE LLIURAMENT DE PREMIS DEL CONCURS DE SANT JORDI. PRESENTACIÓ DE L'EXPOSICIÓ DE LLIBRES



https://plus.google.com/photos/117516591758886625977/albums/6005813858204211857


 Els nens i nenes d'Educació Infantil han presentat també les seves creacions als concursos organitzats en el marc de les activitats de Sant Jordi.
Els nens i nenes de P3 van presentar una creació en plastilina d'un element de la llegenda de Sant Jordi. Els alumnes de P4 i P5 han elaborat un conte inventat, amb les il·lustracions, realitzant-lo entre la classe i la Biblioteca.
Totes les classes han quedat premiades. Les classes Cu-cut, Picarol i El Molí, que tenen les seves obres exposades, han guanyat el premi a la bona elaboració de les seves creacions. Han rebut un llibre per a cada classe.
La classe Contes, de P4, amb la seva obra LES PAPALLONES VOLEN PEL CEL, han guanyat el premi pel contingut del seu conte, ple de referències científiques apreses en el procés del treball del seu projecte.
La classe Joguines, de P4, ha guanyat el premi al mètode de treball i les il·lustracions per l'obra L'AVENTURA DEL CONILL.
La classe L'Estel, de P4, ha guanyat el premi per l'esforç realitzat en tot el procés que ha permès un bon resultat amb l'obra ELS TRES PONIS I EL LLEÓ.
La classe Del Parc, de P5, ha guanyat el premi a la dinàmica de treball del grup que ha permès uns acords fàcil en el desenvolupament del treball amb l'obra: EL CARAMEL I EL CONILL.
EL VIATGE A L'ESPAI MÉS INCREÏBLE és l'obra premiada per la seva realització i interès de la història, amb contingut científic, realitzada per la classe Virolets de P5.
Finalment, la classe Del Bosc ha guanyat el premi al conjunt de la seva obra i a la capacitat de treball pel conte EL CAVALLET DE MAR CORRE UNA GRAN AVENTURA.
Totes les classes han guanyat un llibre per a la seva biblioteca d'aula.
En aquest acte, la Sra. Alba, bibliotecària de l'Escola ens ha presentat tots els llibres exposats que també formaran part de la biblioteca d'aula un cop finalitzada l'exposició.
L'acte ha estat molt solemne.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.