dimecres, 9 d’abril del 2014

LA VELLA QUARESMA ES VA ACOMIADANT






En aquestes imatges es veuen la Maria de la classe Del Parc i l'Eduard de la classe Picarol traient les darreres cames a la Vella Quaresma.  Ells han fet un esforç per millorar i per això les seves mestres els han triat. En les imatges es veuen molt emocionats i contents.
ESTIMATS NENS I NENES,
US ESPERO AQUESTA TARDA A LES QUATRE I DEU A LA CLASSE DE MÚSICA PERQUÈ NECESSITO QUE EM TRAIEU LES DUES ÚLTIMES CAMES.
JA SABEU, M’HEU DE DIR EL POEMA I, SI ESTEU BEN TRANQUILS I CONTENTS, PODREU ESCOLTAR LA SORPRESA QUE US PORTARÉ ABANS DE MARXAR.
Us estimo,
Vella quaresma


Estimats nens i nenes,
En Mus i jo hem passat una temporada amb vosaltres però ja ens en hem d’anar. Us hem ajudar a millorar i us hem anat demanant un esforç cada setmana. Ara em queden dues cames i me les traureu totes dues. La primera és per aquesta setmana, i la darrera és la de la setmana que ve, que no serem a l’Escola.
Nosaltres ja no hi serem, però  a en Mus i a mi ens agradaria que penséssiu en tot el que us hem demanat. Si us heu esforçat, ara notareu que sabeu ser més bons companys perquè sabreu escoltar els amics i ajudar-los i haureu millorat una mica. No us oblideu mai de pensar en els altres i procureu que tots els que estan amb vosaltres estiguin contents.
En Mus i jo felicitem tots els nens i nenes que ho heu aconseguit i animem als que encara heu d’esforçar-vos una mica a procurar fer-ho millor.
I ara traieu-me les dues cames  uns nens o nenes que siguin de les classes de les que queden i descobrireu les dues sorpreses... una per cada cama.
Uns abraçada de LA VELLA QUARESMA I FINS L’ANY QUE VE!!!


I les darreres sorpreses són:
Per la primera cama.... una VISITA!!! Els meus amics, els conills de Pasqua que viuen en uns boscos molt llunyans, vindran d’amagat i ens deixaran una sorpresa. Aquests conills, es passen  l’ hivern dins del seu cau fent ous de xocolata per als nens i les nenes, i quan arriba la Pasqua, a la Primavera, surten dels seus caus i sense que ningú els pugui veure, deixen els ous embolicats als jardins, les finestres,  els balcons i les terrasses de les cases. Jo els he demanat que viatgin fins aquí i us amaguin als nostres jardins UN OU DE PASQUA DE XOCOLATA PERA CADA NEN.
i... Per la segona cama.... UNES FANTÀSTIQUES VACANCES DE PASQUA!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.