dijous, 15 de maig del 2014

ELS SECRETS


Avui finalment, hem descobert els secrets de totes les classes. Ha estat una sorpresa preciosa, interessant i emotiva. Tots els secrets estaven dedicats a la poesia i els nens i nenes han recitat uns poemes que havien après molt bé.
Ha començat la classe Del Parc amb una escenificació i uns poemes recitats sobre els tres colors de l'escola. La classe Picarol ens ha fet un circuit de motos i ha recitat el seu poema. Les classes Contes, Joguines i L'Estel de P4 han dedicat el poema i lescenificació a la primavera. La classe Cu-cut de P3 ens ha construït un tren amb la seva màquina i seguidament també ha dit el seu poema. La classe Del Bosc ha fet un repàs dels poemes que havia après a P3, P4 i P5, i hem pogut comprovar que cada vegada eren més llargs i difícils. Quan ha sortit la classe El Molí, hem anat a cal mecànic i hem fet una bona rentada al cotxe vermell i blanc, tal i com deia el seu poema, i finalment, la classe Virolets de P5 ha recitat uns poemes sobre les emocions creats per la mare d'una mestra de l'Escola, la senyora Glòria Vidal. Tots molt bonics.
Totes les classes portaven elements plàstics que feia temps que preparaven per il·lustrar l'escenificació i el professor Víctor ajudava posant les músiques a les classes que ho necessitaven.
Així que tot l'acte ens ha deixat emoció i motivació.
Per veure més fotos:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.