dijous, 29 de maig del 2014

USUARIS DE LA BIBLIOTECA





Són uns quants els objectius que persegueix el projecte de Biblioteca a l’Escola.
Gaudir i necessitar la lectura, formar lectors competents, fomentar la imaginació i la creativitat, contribuir al procés de l’aprenentatge de la lectura i escriptura, saber  interaccionar amb altres àrees, són entre altres, fites que cal assolir.
Però entre aquests objectius cal treballar la formació com usuari de la biblioteca, que presenta diferents aspectes. En aquestes imatges, veiem els nens i nenes de la classe Del Bosc de P5, acostumats a moure's en aquest espai i a fer biblioteca d’aula, en una sessió dedicada a les revistes, material imprescindible en la lectura.

Recomanem:


CONSELLS CLAUS PER A UNA ALIMENTACIÓ SANA I EQUILIBRADA PELS TEUS FILLS



29 DE MAIG DE 2014 – 19H



AUDITORI DR. PLAZA – HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU

L’Hospital Sant Joan de Déu organitza, a través de la seva Aula de Pediatria, una nova conferència per pares, en aquest cas amb el títol "CONSELLS CLAUS PER A UNA ALIMENTACIÓ SANA I EQUILIBRADA PELS TEUS FILLS". La xerrada serà impartida per la NATÀLIA EGEA, dietista-nutricionista de l'Hospital Sant Joan de Déu. L’acte tindrà lloc el dijous 29 de maig a les 19 hores al Auditori Dr. Plaza – HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU
Les conferències per pares són gratuïtes i cal confirmar l’assistència, de dilluns a divendres de 9 a 13 h, al telèfon 93 253 21 30 ó al correu electrònic: aula@hsjdbcn.org.


  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.