dimecres, 15 d’abril del 2015

FILOSOFIA 3.18 A LA CLASSE CU-CUT. SORTIDA DE LES CLASSES VIROLETS, DEL BOSC I DEL PARC AL PARC DEL LABERINT. PRIMER DIA DE NATACIÓ DE LA CLASSE EL MOLÍ

La Filosofia 3-18 és una proposta que estimula les habilitats de pensament. A través dels seus recursos i activitats facilita que totes les habilitats de pensament funcionin en xarxa de manera activa. A l'etapa d'Educació Infantil, els materials que serviran de base són determinats contes, certes obres d'art pictòriques, diversos jocs tradicionals, de lògica o de llenguatge i algunes pel·lícules, amb la intervenció impresindible de la música, escollint també diverses composicions.
La Filosofia 3-18 promou també el pensament lliure, ètic i crític, i a través de les propostes i les preguntes que la mestra fa, es va desenvolupant fluïdament el fil del pensament.
Les sessions requereixen unes condicions com ara que el grup d'alumnes no sigui nombrós, un espai acollidor, conegut i determinat, un personatge motivador que segueix el fil conductor de les sessions i l'avaluació de l'activitat per part dels alumnes, que es pot fer de diverses maneres.
En les fotografies es pot veure una sessió a la classe Cu-cut protagonitzada per la MARIETA, personatge de la classe, on el tema és el conte del "Patufet".
Imatges

SORTIDA DE LES CLASSES VIROLETS, DEL BOSC 
I DEL PARC AL PARC LABERINT D'HORTA


Les classesVirolets, Del Bosc i Del Parc ja han arribat al Parc del Labertint. Allà hi desenvoluparan unes activitats de descoberta i d'orientació. Aquesta sortida s'habia d'haver fet durant el segon trimestre però es va haver d'ajornar per la pluja.
Les famílies de les classes Del Bosc, Virolets i Del Parc podran veure l'àlbum amb totes les fotografies i la descripció de la dinàmica de la sortida a través del GV de les seves aules.
 
PRIMER DIA DE NATACIÓ DE LA CLASSE EL MOLÍ
I avui els ha tocat als nens de la classe El Molí l'experiència del bany a la piscina. Tots han gaudit anant amb barca i buscant taurons i peixos.
Les famílies de la classe El Molí podran veure l'àlbum de fotografies complet a través del GV de la seva aula.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.