dijous, 30 d’abril del 2015

TALLERS OBERTS DE CIÈNCIA I VISITA ALS LABORATORIS



Dilluns, dimarts i dimecres s'han realitzat els tallers oberts de ciència en els quals hi han pogut participar les famílies. Ha estat una mostra de l'activitat que de manera continuada han estat portant a terme els nens, en col·laboració amb els alumnes i professors de Secundària.
Experimentar seguint el mètode científic és imprescindible en el desenvolupament intel·lectual dels nens. Observar i fer-se preguntes sobre els canvis, construir, classificar, provar... són accions que beneficien l'activitat intel·lectual dels alumnes i per tant, l'aprenentatge.
Els tallers que vam proposar van ser de construcció. Van ser una repetició del primer taller d'una sèrie dedicada al volum que es van portar a terme en el segon trimestre. Com sempre, els nens feien l'activitat amb companys d'altres nivells i conduïts per la mestra i els "professors" de ciència. La primera part consistia en la presentació del material i la formulació de preguntes que conduïen a una hipòtesi,  una segona part d'experimentació per validar la hipòtesi portada a terme en petit grup i finalment, la conclusió on hi participava el gran grup.
Un cop acabats els tallers, les famílies van poder gaudir d'una visita lliure als tres laboratoris i observar el material i fer alguna observació amb les lents binoculars que s'havien preparat.
Imatges 27-4-15
Imatges 28-4-15
Imatges 29-4-15
(En breu estarà disponible l'enllaç per veure les imatges enregistrades a través dels GV de les aules)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.