divendres, 11 de març de 2016

DIVERSITAT D'ACTIVITATS EN AQUESTA SETMANA

Aquesta ha estat la setmana de l'esport a EI. Cada dia han estat fent activitats d'atletisme, de jocs amb implements i de natació (en el cas d'EI4 i EI5). El balanç ha estat molt favorable tot i que per malaltia, han faltat molts alumnes i que en alguna ocasió, la pluja ha trencat la dinàmica. El camp d'esports i la piscina han estat els espais utilitzats però en els desplaçaments i els esbarjos també s'ha fet incidència en aquest àmbit.
Però també ha estat una setmana plena d'esdeveniments a banda de les activitats quotidianes, com ara la celebració del Dia Internacional de les Dones, la cursa de colors i la trobada que tots els divendres es fa ben a prop del retrat de la Vella Quaresma.
En aquesta ocasió, el personatge ens convida a apreciar totes les coses bones que tenim i que ens passen en el dia a dia i sobretot, a evitar la queixa i somriure més.La Vella Quaresma ens ha dit que cal més esforç per part d'alguns nens però que quasi tots miren de millorar.
Avui han tret la seva cama en Gerard i en Bruno de la classe Del Parc que miren de ser bons companys, s'esforcen moltíssim i han  millorat molt. Que contents estaven ells i les mestres!!! Després ha anunciat la sorpresa que és tot un misteri: no se sabrà fins un dia de la setmana que ve, a través d'un missatge que arribarà a les classes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.