divendres, 6 de maig del 2016

COL·LABORACIONS: INTERCANVI DE CONEIXEMENTS


Aquesta setmana hi ha hagut alguns esdeveniments que han ajudat a enriquir el coneixement i l'aprenentatge de nens i mestres.
Les classes Contes, Virolets i Del Bosc han rebut la visita dels pares  o les mares d'alguns alumnes per fer intervencions relacionades amb el projecte integrat.
A la classe Contes, el pare d'en Gerard, el Sr. Corral  va fer una ponència sobre un dinosaure robot. La Sra. Jiménez, mare d'en Joel de la classe Del Bosc va parlar sobre l'evolució de l'embaràs i finalment, a la classe Virolets la mare d'en Rafel, la Sra. Alsina, va fer una ponència relacionada també amb l'embaràs.
No cal dir que el resultat d'aquestes experiències, que s'esperaven amb molta il·lusió va superar les expectatives.
 


D'altra  banda, ahir dijous, l'equip de mestres d'EI va fer a l'Escola una xerrada  sobre la Simbologia, pràctica que es porta a terme a les nostres aules. Van assistir-hi representats de 34 escoles del Baix Llobregat i es va comptar amb la presència del Sr. Pedro Pérez, director dels Serveis Territorials, el Sr. Marcel·lí Canals del Servei Educatiu  i el Sr. Juanjo Gómez del Centre de Recursos del Baix Llobregat. Compartir les experiències amb altres escoles ajuda a reforçar la qualitat de l'ensenyament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.