dimarts, 17 de maig del 2016

LA LLENGUA ANGLESA

Plurilingüisme. El Molí EI3

Plurilingüisme: L'Estel EI4

Plurilingüisme: Virolets EI5
En un entorn significatiu, lúdic i quotidià, el procés d'aprenentatge dels nens és molt més eficaç. Quan els infants senten curiositat i estan motivats, són molt més actius en totes les activitats.
A l'Escola els alumnes estan exposats a la llengua anglesa en diferents situacions durant el dia i la proposta els arriba en entorns i referents diversos.
Els tutors tenen una part molt important en aquesta proposta ja que desenvolupen en anglès diverses activitats. A EI la didàctica es centra en  rutines a través de cançons i poemes, audiovisuals relacionats amb la vida de la classe, el temps atmosfèric., personatges determinats que formen part del grup... Però una de les activitats més importants és la lectura d'imatges d'un llibre que a totes les classes es porta a terme. La base dels diàlegs i de la narració sobre les il·lustracions està treballada conjuntament amb el departament de llengua anglesa per tal que sigui utilitzat el model oral adequat. Els llibres d'imatges s'intercanvien entre les tres classes del mateix nivell.
Precisament en aquestes fotografies es pot veure la classe El Molí d'EI3, la classe L'Estel d'EI4 i la classe Virolets d'EI5 fent aquesta activitat. De la mà de la mestra els infants estableixen un petit diàleg sobre les imatges. 
Durant aquests dies, l'avaluació final que es porta a terme ens indicarà el nivell de progressió que han fet els nens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.