dimecres, 8 de juny de 2016

PINTANT - SORTIDA EI4 AL PORT DE VILANOVAEl curs ja s'acaba i l'activitat a les classes és molt intensa. A les classes d'EI3 preparen la decoració estiuenca experimentant amb tots els sentits: colors, textures, olors, sorolls...
Durant tot aquest any, una de les dinàmiques de més pes a EI3 ha estat la descoberta sensorial que ha permès  la realització de creacions plàstiques al mateix temps que ha representat una gran font d'aprenentatge. Els racons i indrets de l'Escola, tot el seu entorn, s'ha anat omplint de bellesa, color, vida i significat a mesura que els infants experimentaven, es socialitzaven i s'emocionaven.
En aquestes imatges es veuen alumnes pintant amb els peus tot imaginant on eren...

La darrera sortida del curs dels nens de les classes L'Estel, Contes i Joguines ha arribat. La visita al port de Vilanova permet conèixer i sobretot, interaccionar en un indret on l'activitat és molt diversa. El treball que es farà després a les aules, acabara de  completar tot l'aprenentatge.
Aprofitant el bon temps els alumnes han pogut anar a fer el seu pícnic, preparat a la cuina de l'Escola, a l'aire lliure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.