dimarts, 21 de juny del 2016

S'ACABA EL CURS... DARRERES ACTIVITATS, EL CANÇONER I... BON ESTIU!!!

Tot i ser final de curs, l'activitat a l'Escola segueix sent viva, significativa i molt dinàmica. Ahir els alumnes participaven en unes propostes plenes de valors:

AJUDA ALS REFUGIATS







La comissió Im@gine ha creat un vídeo de sensibilització cal a la Campanya dels Refugiats i ahir el van presentar a tots els alumnes, dels d'EI3 fins a 4t d'ESO. Els voluntaris d'Im@gine estaven molt contents per haver pogut fer possible aquest projecte i més, havent-lo fet coincidir amb el Dia Mundial dels Refugiats. A l'hora de berenar, aquests voluntaris van fer la visita a totes les aules d'EI explicant al seu nivell una realitat ben trista
 https://vimeo.com/171381563 

 
FIRA DEL LLIBRE SOSTENIBLE. LECTURA PER A L'ESTIU








D'altra banda ahir es va portar a terme la segona part de la FIRA DEL LLIBRE SOSTENIBLE, organitzada des de la Biblioteca de l'Escola. 
Les famílies canviaven els seus GARBITLLETS per llibres que altres alumnes havien portat la setmana passada. La proposta va ser un èxit i tots els participants tenen lectura per l'estiu!

CLASSE DE MÚSICA: EL CANÇONER

Finalment, el Sr. Víctor, professor de música, ens recorda que podem trobar totes les cançons apreses al llarg del curs al cançoner virtual:
http://victordemusica.blogspot.com.es/

EN NOM DE TOT L'EQUIP D'EDUCACIÓ INFANTIL DESITGEM UN MOLT BON ESTIU A TOTES LES FAMÍLIES!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.