dijous, 15 de desembre del 2016

LA INAUGURACIÓ DEL PESSEBRE



Una de les activitats nadalenques més solemnes que se celebren a l'Escola és la INAUGURACIÓ DEL PESSEBRE que s'ha realitzat amb la col·laboració de tots. Cel, figures, estrelles i diferents elements han estat creacions artístiques dels mateixos alumnes.
Avui dijous, nens i mestres s'han aplegat al voltant d'aquest escenari tan carregat de simbolisme per cantar nadales, recitar poemes i acabar de posar els elements més significatius, posant de relleu els valors de la convivència i l'estima amb emoció i autenticitat.
De manera molt simbòlica totes les classes han aportat elements al pessebre relacionant l'ofrena amb els valors de la convivència i estima. Els nens de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí d'EI3 han posat l'Estrella que ells mateixos han fet en mig del cel, els nens de Joguines, Contes i L'Estel d'EI4 han posat un arbre, un pou i una casa, elements imprescindibles en el paisatge i finalment, els nens de Del Parc, Del Bosc i Virolets d'EI5 han portat una figura per   completar el Pessebre.
Un dels moments més emotius ha estat quan uns alumnes representants de les classes han recitat el poema de Nadal que tots han après.
Finalment, un nen de cada color de les classes Del Bosc, Virolets i Del Parc han encès les espelmes blava, verda i blanca que representaran tots els alumnes de tots tres colors. 
Imatges de l'acte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.