dilluns, 6 de febrer del 2017

EL CORRELLENGUA

La Biblioteca de l'Escola és una font d'aprenentatge i un estímul molt positiu pel saber i l'aprenentatge. És un centre d'informació, un espai de lectura, un entorn motivador i una provocació cap a la cultura i l'adquisició dels coneixements.
La Biblioteca pot incidir en tots els camps de l'aprenentatge i té recursos d'una diversitat i riquesa indubtable. Els infants, des de ben petits coneixen aquest entorn, el visiten i hi treballen. Així doncs, la Biblioteca de l'Escola ha de ser un espai habitual pels nens. Des d'EI3 hi fan diverses visites i des d'EI4 ja en són usuaris. 
Un dels recursos que sistemàticament utilitza la Biblioteca per arribar a les aules és el CORRELLENGUA. A l'Educació Infantil arriba  periòdicament un missatge que conté una dita, un refrany popular, un embarbussament, una frase feta... o algun registre del llenguatge oral que cal que a les aules es treballi per fomentar la riquesa de la llengua. En aquesta ocasió ha arribat  un embarbussament  que a cada classe s'ha treballat a un nivell diferent i que ha estat molt estimulant pels alumnes d'EI5.


BONA TARDA!



AQUESTA VEGADA EL CORRELLENGUA QUE US PROPOSEM ÉS UN EMBARBUSSAMENT, JA VEUREU QUE HI HA UNA LLETRA QUE ES REPETEIX MOLT, QUINA ÉS??.

“EL MICO MACO MENJA COCOS, MENJA COCOS EL MICO MACO”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.