dijous, 2 de febrer del 2017

L'ESPORT, UNA ACTIVITAT IMPRESCINDIBLE




L'activitat i el moviment formen part inseparable de l'evolució de les persones. Els nens es mouen constantment i convé fomentar l'acció. De vegades, el moviment es proposa de forma regulada i pautada i de vegades és més lliure, tot hi cap, tot és necessari. Però les habilitats de moviment es poden potenciar  de manera mecanitzada o contextualitzada. 
Caminar és una acció completa a l'abast de tothom i si es fa amb un objectiu, respirant correctament, regulant el ritme i l'esforç i es fa d'una manera lúdica, tenim una activitat saludable i completa que repercuteix en el creixement personal i social.
El departament d''Educació Física de l'Escola, per donar resposta a aquesta realitat organitza una trobada pel cap de setmana. Des del Blog, animem a participar-hi:


PRIMERA SORTIDA CARRETERA DE LES AIGÜES 
El proper diumenge dia 5 de febrer , iniciem la proposta d’activitats esportives que des del Departament  d’Educació Física  volem promoure  per aquest curs 2016-2017. Us convidem a acompanyar-nos en una cursa/passejada per la Carretera de les Aigües realitzant un recorregut diferent al dels altres anys.

La intenció no és altra que fomentar la pràctica de l’activitat física en el temps de lleure i passar una bona estona a l’aire lliure  amb els amics, familiars i professors  que ens vulguin acompanyar.
Vine a fer esport amb nosaltres!!!
Departament d’Educació Física
Recorregut: 8 km
Hora de trobada: 9:15 hores
Hora de sortida: 9:30 hores.
Lloc de Trobada: Plaça Mireia


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.