dilluns, 12 de juny del 2017

COMUNITATS D’APRENENTATGE



L’Escola ha daprofitar totes les ocasions per provocar laprenentatge. Una de les fonts més riques per tal d'aconseguir-ho és crear sinergies entre les diferents comunitats d’aprenentatge. No cal buscar o crear situacions massa sofisticades perquè sovint les oportunitats les tenim ben a prop.
En aquestes imatges es pot veure com els nens i nenes de la classe El Molí fan una visita a lhort de Primària amb els seus mainaders, que els mostraran la tasca que hi fan. Però un cop hi han arribat, han trobat un dels avis que ajuda a conrear l’hort, que està s esplèndid que mai. I és que el Sr. Fèlix i el Sr. Pedro són uns avis que amb una passió i il·lusió encomiable condueixen el conreu de lhort millorant-ne la gestió fins a aconseguir les millors verdures i hortalisses que mai shan vist a l’Escola.
Així és que infants dEducació Infantil, mainaders i avis shan trobar en un mateix espai i han pogut interaccionar donant cada comunitat el que més la caracteritza: saviesa i mestratge dels avis, acompanyament i il·lusió dels mainaders i curiositat i interès del més menuts.















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.