dilluns, 19 de juny de 2017

FIRA D’INTERCANVI DE LLIBRES. PRESENTACIÓ DE CÀRRECSAvui sha celebrat la Fira dintercanvi de llibres. Les famílies han tingut l'oportunitat de bescanviar els seus GARBITLLETS, obtinguts la setmana passada amb el lliurament de llibres ja llegits, per altres exemplars que podien escollir de totes les temàtiques i totes les edats.
Aquesta activitat tan sostenible i cultural assegura la lectura per a tot lestiu!PRESENTACIÓ DE CÀRRECS

A la tarda, els alumnes de les classes Del Parc, Del Bosc i Virolets dEI5 han assistit a la seva primera presentació de càrrecs. A partir del curs que ve, aquest serà un acte que sorganitzarà periòdicament i en el qual , a part de poder presentar el nou càrrec, es farà la valoració de lactuació acabada.
Reflexió, crítica constructiva, valoració, intenció de millora i saber estar són valors que es posen de rellevància en aquest acte.
Avui però, la presentació que han viscut els alumnes dEI5 ha estat més senzilla. Han presentat el seu nou càrrec que tindran durant aquest últims dies, escollit després del recompte dels cartonets a cada classe.
Els cartonets s’obtenen generalment de manera individual després d’haver fet alguna acció positiva, d’un esforç, de la participació en algun fet que sha valorat, duna ajuda... i es dipositen a una urna. En aquest moment, el premi que sha guanyat personalment va a parar al propi color. En el recompte de cartonets, el color que n’ha guanyat més pot triar primer el nou càrrec.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.