dimecres, 14 de març del 2018

ENTORN D’APRENENTATGE DIFERENTUn dels criteris prioritaris que es segueixen quan es planifiquen les sortides és donar resposta a les necessitats del procés evolutiu dels infants. En aquesta etapa, des dels tres anys fins als sis, s’assoleixen alguns dels conceptes de lespai i es comencen a desenvolupar capacitats com ara l'orientació.

El nivell d’EI5 és el moment doncs dexplorar diferents entorns i proposar diverses activitats que incideixin en aquestes habilitats que els infants estan desenvolupant: desplaçar-se seguint unes consignes, moures seguint uns símbols establerts, desxifrar codis referents a lespai... en definitiva, seguir itineraris en cooperació.

Per això, els alumnes de les classes Virolets, Del Bosc i Del Parc avui han  passat el matí al Parc del Laberint d’Horta ocupats en propostes relacionades amb el desplaçament i el treball cooperatiu.
A l'arribada, tots junts han fet un pícnic a l'aire lliure i els alumnes han pogut viure una experiència ben diferent a la de cada dia.EL PÍCNIC

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.