divendres, 9 de març del 2018

SETMANA DE L’ESPORT - QUARTA CAMA DE LA VELLA QUARESMA


Si la Vella Quaresma és una gran difusora de la cultura i el saber, per la qual cosa fomenta la lectura i l’ús dels llibres, també és una gran entusiasta de l’esport com a foment de la salut i de l’activitat del cervell.
Tota aquesta setmana, seguint les seves indicacions, els infants d’EI4 i EI5 han dedicat les seves sessions de natació a activitats lúdiques i molt dinàmiques. En totes elles els alumnes han pogut aplicar les habilitats que estan desenvolupant setmana darrera setmana a la piscina i s’ha pogut constatar l’evolució que han fet pel que fa a la seguretat i  la respiració.
En el cas dels alumnes de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí d’EI3, la finalitat de la proposta ha estat una altra ben diferent. I és que ben aviat ells també s’estrenaran com a esportistes en aquest entorn i coneixeran aquest medi: l’aigua, que fa tant de respecte alhora que atrau tant. Per això, l’ocasió ha servit per motivar-los i provocar les ganes de ficar-se a l’aigua que aviat seran una ajuda.
 


QUARTA CAMA DE LA VELLA QUARESMA

Avui la Vella Quaresma ha volgut destacar la classe L'Estel pel progrés que ha fet tots aquests darrers cinc dies Són tots uns bons companys, ha dit. I per això, la seva mestra ha demanat a la Sofia, que ja s'ha fet gran i cada dia fa l'esforç de ser amable i estar contenta que tragués la cama corresponent a aquesta setmana. 
I la sorpresa d'avui ha estat la més dolça de totes: La vella Quaresma ha demanat al nostre cuiner, el Sr. Ramon, que un dia d'aquesta setmana ens sorprengui amb un berenar ben especial per a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.