divendres, 13 de desembre de 2019


ACTIVITATS DE NADAL Els infants d’EI3, EI4 i EI5 han estat fent activitats relacionades amb el Nadal per tal de poder decorar el seu entorn més proper: l’Escola.

Els alumnes han construït un arbre de Nadal conjunt a partir de les decoracions que han anat rebent del calendari d'advent.

Amb ajuda de les famílies hem creat un cel de desitjos, on cada infant ha pogut compartir el seu desig amb la resta de companys. El treball conjunt família-Escola ens permet unificar línies metodològiques amb un mateix objectiu: acompanyar l’infant en el seu procés d’aprenentatge tenint en compte les seves necessitats i particularitats.

Divendres 20 farem el tradicional dinar de Nadal i els infants estan preparant els centres de taula. Els alumnes mostren moltes ganes de col·laborar i aporten idees molt diverses que fomenten la llibertat d’expressió tot utilitzant els seus coneixements previs.

Per acabar, totes les classes d’Infantil han fet una postal de Nadal per les famílies desitjant un bon Nadal i feliç any nou!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.