dijous, 5 de desembre de 2019

SANT NICOLAU

Avui hem celebrat que és el dia de Sant Nicolau, el patró dels infants.

I com cada any continuem una de les tradicions més emblemàtiques de l'Escola. Va néixer a l'Escola del Mar, l'any 1955; fou una iniciativa dels Caps Generals de Color. Aquells nois i noies van demanar al Senyor Vergés que, en el dia del Patró dels nens, fossin els alumnes grans els qui portessin l'Escola: seria un dia sense "mestres”. La sol·licitud d'aquells nois i noies va ser acceptada i anys més tard aquesta tradició es va implantar a Garbí.

Així doncs, en aquest dia, els alumnes de 1r de Batxillerat fan de mestres a les classes d’Infantil i fins 6è de Primària. Prèviament hi ha una sèrie de requisits que s'han de complir, des de la sol·licitud a la preparació de les classes, ja que res no s'improvisa i menys el fet d'assumir, per unes hores, la responsabilitat d'un mestre.

Per això, avui els nois de 1r de Batxillerat des de les 8 del matí fins a les 12:30 han estat els mestres dels nens d’EI3 fins a EP6. Ha estat un goig veure’ls fer-se’n càrrec, estimant-los, cuidant-los i acompanyant-los tot fent de mestre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.