dimecres, 29 de gener del 2014

ELS PROJECTES DE TREBALL DE LES CLASSES DE P3




Aquests darrers dies els nens i nenes de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí estan fent el procés de tria del tema del seu PROJECTE DE TREBALL.
Han fet propostes, han expressat els seus interessos i a poc a poc van arribant al darrer pas de la decisió.
La classe Picarol encara està fent propostes. Sembla que en aquesta classe les inquietuds es centren en els animals: animals de l'aigua, animals del zoo, els dofins...
A la classe El Molí estan esperant que tornin tots els nens i nenes, ja que hi ha algun alumne malalt per tal de ferf la votació final entre cotxes, dofins i taurons.
Però avui finalment, els nens i nenes de la classe Cu-cut ja han votat i s'han decidit. Ells treballaran ELS TRENS. Aquest tema s'ha imposat a LA FAMÍLIA i ELS CAVALLS. Tot seguit, la classe Cu-cut ha anat a anunciar la notícia a totes les persones del seu entorn que, contentes de saber-ho, deien que farien una visita a la classe per explicar un conte, dir un poema, portar fotografies... de trens. En aquestes imatges es veu el grup de Cu-cut entrant a la classe El Molí per explicar la novetat. Aviat tindrem notícies dels nens i nenes d'aquesta classe i de la classe Picarol que hauran resolt la qüestió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.