dimecres, 19 de novembre del 2014

SETMANA DE SANTA CECÍLIA: REPRESENTACIÓ DE LA CANTATA "LA GRANJA DELS MARCIANS"



Si la música és present a l'Escola de manera habitual, constant i quotidiana, en la celebració de la setmana de Santa Cecília tots compartim manifestacions musicals de manera excepcional. Tota la setmana, les dinàmiques de classe s'inicien amb música clàssica que sonen a totes les aules.  També, en cada torn de menjador de Primària i Secundària, s'ofereixen petits concerts interpretats pels mateixos nois i noies. Avui, els nens i nenes de Santa Cecília ens han representat el conte encadenat creat pels companys que el curs passat anaven a la mateixa classe i que ara fan tercer. El conte es va anar elaborant de manera conjunta amb els nens i nenes de la classe Santa Cecília de l'escola Pere Vergés i el Sr. Víctor ha fet l'adaptació musical.
El conte "La granja de marcians" ha agradat molt als nens i nenes sobretot per la cerativitat i imaginació que desprèn el seu argument.
Mentrestant, en vestíbuls i passadissos de l'Escola hi ha diverses exposicions dels instruments que han fet els nens i nenes d'EI, que demà adquiriran vida a mans dels petits músics en el PETIT GRAN CONCERT DE SANTA CECÍLIA.
Per veure fotografies clicar AQUÍ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.