divendres, 19 de desembre del 2014

CALENT, CALENT!



Avui divendres és el darrer dia que els avis dels nens i nenes d'Educació Infantil vénen a explicar contes a la vora del tió per escalfar-lo.
L'àvia de la Jana de la classe L'Estel ha triat un conte preciós que promou el valor de la lectura: EL PISPALLIBRES. mentre la Jana l'ajudava a explicar-lo, els nens i nenes de la classe L'Estel miraven les imatges i escoltaven ben atentament. En acabar, la Sra. Àurea ha rebut un munt d'abraçades espontànies i emotives.

Després, a mig matí, l'àvia d'en Max i de l'Aris ha vingut a explicar un altre conte als nens i nenes de la classe El Molí.
La Sra. Cinta ha explicat la versió més genuïna del conte LA RATETA QUE ESCOMBRAVA L'ESCALETA posant-se en el paper de la rateta d'una manera ben autèntica, cosa que ha fet gaudir molt els nens i nenes. Després de la narració, en Max i l'Aris han comprovat que el tió ja estava ben calent.

A darrera hora de la tarda, l'avia de la Marina de la classe Del Bosc  també ha volgut contribuir a sensibilitzar i emocionar els nens i nenes amb el seu conte i els ha fet gaudir. El conte escollit, L'OVELLA BELA, a més de treballar el valor de compartir, ens ha parlat del procés de la llana, cosa que ha interessat molt als nens i nenes.
Com tots els altres avis i àvies que han vingut, s'ha emportat un petit obserqui fet pels alumnes i una carta d'agraïment, però sobretot, el que s'ha endut és el somriure i l'escalf dels més petits.
GRÀCIES A TOTS ELS AVIS I ÀVIES PER FER-NOS GAUDIR D'UNA ESTONA TAN AGRADABLE!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.