divendres, 5 de desembre del 2014

SANT NICOLAU, DIADA DE TRADICIÓ

Imatges del nois i noies d'ESO fent de professors
Una de les propostes més enriquidores que a l'Escola es porten a terme per Sant Nicolau segueix la tradició medieval del Bisbetó, iniciada fa uns quants segles a l'abadia de Montserrat. Els alumnes de quart d'ESO assumeixen el rol dels mestres dels nens i nenes més petits, havent de resoldre i actuar davant de totes les situacions que sorgeixen.
Totes les mestres de les classes d'Educació Infantil, estan ben pròximes, a punt, presents, però sempre discretament. La nova "coordinadora" la Sílvia, està pendent de tot el que passa, anticipant-se a qualsevol incident.
La planificació d'avui fa molts dies que es prepara. Els nois i noies que fan de professors s'han reunit diverses vegades amb els tutors de totes les classes. Han presentat la seva proposta treballada, han parlat dels grups, de les dinàmiques... i s'ha lligat  tot el ritme del dia.
Els professors de les classes d'EI3 i EI4  seran a les classes fins després de dinar, en canvi, els professors de les classes d'EI5 s'hi quedaran per fer amb ells les activitats de l'estona de després de dinar, ja que avui al matí no han pogut gaudir de la tasca perquè s'ha fet l'última representació de la Llegenda de Sant Nicolau.
Les imatges que es poden veure clicant l'enllaç corresponen a la primera representació de la Llegenda de Sant Nicolau del mestre Joan Llongueres.
Pel·lícula de la representació de la Llegenda del dimecres, 3 de desembre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.