dilluns, 1 de desembre del 2014

PREPARANT LA DIADA DE SANT NICOLAU

La Festa de Sant Nicolau, patró dels nens i nenes té diversos actes que tenen molta entitat per si sols. Tots ells requereixen una preparació molt profunda ja que tenen molt de significat i complexitat.
Un dels actes més entranyables i solemnes de la diada és la Representació de la Cantata de Sant Nicolau del músic Joan Llongueres que inclou la dansa dels Virolets i la representació de la llegenda de Sant Nicolau.
La dansa dels Virolets, que interpretaran les classes Virolets, el Parc i Del Bosc, té un desenvolupament difícil i un salt que necessita destresa, és per això que cal assajar amb atenció i disposició.
La llegenda de Sant Nicolau tracta de tres Petits Infants que es van perdre. Els tres Petits Infants seran alumnes de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí, i la selecció de qui interpretarà cada paper es fa de manera molt natural. Al començament, quan s'explica la història, tots els nens i nenes volen assumir el rol de protagonista fins que a mesura que es repeteix la representació en diferents entorns o  àmbits, ells mateixos es van desvinculant fins que queden aquells que hi tenen més interès.
Aquests dies estem en aquest procés d'assaig i de proposta per trobar els tres alumnes que al final esdevindran els Petits Infants.

Imatges dels assaigs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.