dimecres, 2 de desembre del 2015

DIADA DE SANT NICOLAU PER ALS MÉS PETITS

Aquesta és una de les celebracions més solemnes, antigues i entranyables que es fan a l'Escola. Té cinquanta anys de tradició i necessita de la implicació de tots. En l'acte hi intervenen els Virolets, nenes i nens de les classes d'EI5, els alumnes de la classe Sant Nicolau de 2n de primària, els nens i nenes de cinquè, cantant tota l'obra i representant la llegenda i els nens i nenes de 3r de primària que inicien la festa després de la dansa dels Virolets.
El moment més alegre està marcat per la dansa que es balla tres vegades per tal que puguin intervenir les tres classes d'EI5: Virolets, Del Bosc i Del Parc i el més emotiu és el de la representació de la llegenda on hi intervenen els tres Petits Infants, protagonistes destacats de la festa. Enguany, la Jana, la Martina i la Sofia que són alumnes respectivament de les classes Picarol, El Molí i Cu-cut d'EI3 han tingut el goig de representar aquests personatges.
Un cop acabat l'acte, la festa no s'ha acabat: els Virolets cantaran i dansaran per tota l'Escola encomanant l'alegra dels actes de Nadal que avui s'inicien.
Sant Nicolau (Més imatges)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.