divendres, 18 de desembre del 2015

ELS CONTES D'AVUI

Sra. M. Carmen

Sr. Jordi

Sra. M. Carmen i Sr. José    

Avui ens han visitat els avis i les avies de tres alumnes que han aportat el seu escalf i emoció a l'Escola. Quan han arribar,com sempre, els seus néts els han rebut a l'entrada de l'Escola per acompanyar-los fins al costat del Tió. L'àvia d'en Bruno de la classe l'Estel, la Sra. M. Carmen, ha explicat el conte d'en Rudolf, el cérvol del Pare Noel i els nens,i nenes, a més de gaudir, han pogut cantar la cançó del conte al Tió. 
Més tard,el Sr. Jordi, avi de la Mireia i la Júlia de les classes Del Bosc i Cu-cut ha explicat el Patufet, conte preferit de molts nens i nenes. Aquesta vegada també hi ha hagut cançó que tots han pogut cantar perquè la sabien.
La Sra. M. Carmen, acompanyada del Sr. José, avis d'en Martí de la classe El Molí, han explicat el conte del be perdut, un conte inspirat en les figures del Pessebre, ben conegudes per tots els petits.
Després del conte, els avis han marxat amb un somriure acompanyats pels seus néts i nétes fins a la porta del Pessebre. I el Tió... està tan calent que ben segur que dilluns ens sorprendrà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.