divendres, 5 de febrer del 2016

FESTA DE CARNAVAL

Presidint el Menjador, en Carnestoltes ha seguit tota la festa amb un somriure ben ample. Els alumnes d'Educació Infantil han arribat omplint de color i moviment tot l'entorn.
Primer, els més petits  de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí, disfressats de pintors, tot ballant han reproduït l'obra d'en Miró: "L'or de l'atzur".
Seguidament, els nens i nenes d'EI4 de les classes Contes, Joguines i L'Estel, tots junts disfressats dels tres colors de l'Escola han imaginat EL MAR, al compàs de la música.
Finalment, els alumnes de les casses Virolets, Del Parc i Del Bosc, aplegats pels colors de les emocions, han expressat els sentiments units pel mateix color.
Finalment, la festa s'ha acabat amb aquesta barreja de sentiments: per una banda l'alegria esbojarrada motivada per la gresca, la música i el ball i per l'altra, la tristesa del comiat d'un personatge que ens ha acompanyat tota la setmana.
Els infants han dit adéu a en Carnestoltes al compàs de la música... FINS L'ANY QUE VE CARNESTOLTES, VES A SABER CAP ON VAS I D'ON VINDRÀS.
(Les famílies podran veure més imatges i tenir més informació a través del GV de les classes).
Festa de Carnaval (més imatges)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.