dijous, 24 de maig del 2018

L’AMBIENT DE LLENGUA - SORTIDA AL PARC FRANCESC MACIÀ A MALGRAT DE MAR


El treball a l’ambient de llengua es reparteix en diferents espais ben diferenciats.
D’un costat, es potencia la llengua oral proposant un context on els alumnes troben l’oportunitat de representar diferents personatges i històries a través de titelles.
L’oportunitat de fer biblioteca en un ambient estimulant i amb una proposta de llibres de qualitat és un altre espai que impulsa el gust per la lectura.
Igualment, l’espai de disfresses és un estímul per a la imaginació, la relació i la llengua oral de manera molt lliure.
Una altra proposta presenta als infants tot de jocs relacionats amb les grafies. Al seu nivell, poden jugar i experimentar amb les lletres i les paraules o bé ja fer la correspondència del so amb la grafia tot creant i llegint.
Finalment, també hi ha lloc per exercitar la destresa i la coordinació de l’ull amb la mà amb un ventall de material i activitats que estimularan la psicomotricitat fina.
En cada espai els alumnes més petits es troben amb els més grans, que seran referents en aquesta interacció.





SORTIDA AL PARC FRANCESC MACIÀ A MALGRAT DE MAR – EI3

En aquesta sortida que fan els alumnes de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí d’EI3, també s’utilitza la llengua com a aspecte motivador i fil conductor de l’activitat.
Malgrat que la proposta presenta transversalitat en totes les àrees, el conte del Patufet i l’ajuda que sol·licita aquest personatge els portarà a percebre elements de l’espai de manera molt estimulant.




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.