dijous, 31 de maig de 2018

VISITA DELS COMPANYS DE SAINT PETERSDesprés de tot un curs d’establir comunicació amb els companys de Saint Peters School, els alumnes de les classes Del Parc, Del Bosc i Virolets han rebut la visita dels seus companys d’EI5.
Poc després d’haver començat el curs, a través de la xarxa, els alumnes de les dues escoles es van conèixer i van començar una relació.
Abans de Nadal, els nens d’EI5 de l’escola, van anar a peu a trobar-se personalment amb els infants de Saint Peters, que havien preparat una obra de teatre i uns jocs de coneixença.
La relació ha continuat i ha arribat el moment més important ja que avui són els nens de cinc anys de Saint Peters que venen a l’escola. Tot està molt preparat i anticipat i no ha de fallar res.
El primer objectiu: que els companys se sentin ben acollits i gaudeixin.
El segon objectiu: practicar l’anglès en un context de comunicació més real que mai.
Després  d’una rebuda musical, s’han fet grups que han hagut de participar en unes activitats de moviment estimulants i divertides.
Al final del matí, cansats però contents, els nens de les classes Del Parc, Del Bosc i Virolets han acomiadat els seus companys havent creat autèntics vincles.
Una vertadera immersió lingüística!

Més imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.