dimecres, 12 de setembre del 2018

DESCOBERTA, RETROBAMENT I CURIOSITAT




És aquest un dia d’emocions contraposades. Pels més petits i pels nens de nova incorporació a l’Escola són moments de descoberta, pels altres, de retrobament i per a tots, de sensacions o percepcions intenses. La curiositat ha de ser el motor per avançar i mantenir viva la il·lusió de conèixer i saber més.

Els objectius miren cap a la confiança, l’alegria i el vincle. Mestres ben propers, entorns ben amables i activitats ben estimulats. El més important és que cadascú trobi el seu lloc en el seu espai i en aquest context.

L’activitat és molt diversa i, sobretot les propostes estan molt pensades per a cada edat. Per als nens i nenes de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí el joc, els contes i la música són eixos bàsics que han de contribuir a crear lligams.

Els infants de les classes Contes, Joguines i L’Estel d’EI4 troben alguns canvis ben estimulants que descobriran plegats, després de la retrobada amb els seus companys. Nou espai, nova mestra, noves propostes...

Finalment, a les classes Virolets, Del Parc i Del Bosc d’EI5, l’activitat és intensa i la dinàmica ja respon a aquest interès per la relació i pel món que envolta aquests infants que ja s’han fet molt grans!

En aquestes imatges es veuen els alumnes descobrint aquest entorn que serà seu un curs més.
Imatges EI3
Imatges EI4 EI5 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.