divendres, 28 de setembre de 2018

LA NATACIÓLa sessió de natació que els alumnes de les classes dEI4 i EI5 realitzen un cop a la setmana a lescola representa una gran oportunitat de desenvolupament, creixement i aprenentatge pels infants. Tota la dinàmica que implica la classe de natació s’inicia ja al vestidor on es fa un treball d’hàbits d’ordre, d’higiene i d’organització.
Al vestidor, l'autonomia es reforça ja que els hàbits que es porten a terme són múltiples. Quan els infants estan acostumats a les rutines, l'organització personal és més fàcil. 
A la piscina, amb propostes sobretot lúdiques i dinàmiques es van treballant les habilitats motrius i les emocions dels infants, que en aquest entorn no tan proper com l’aula s’intensifiquen força.
La prioritat és la seguretat, mentre que el principal objectiu és gaudir en el nou medi, cosa que representarà l’estímul més important a lhora daprendre a nedar.
En les imatges es veuen els infants en plena sessió de natació i realitzant diversos hàbits quotidians que contribuiran a assolit més independència quan siguin al vestidor.
Natació EI5. Imatges 
Natació EI4. Imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.