dimecres, 19 de juny de 2019

CURSA DE COLORS. VISITA A L'ENTORN DE PRIMÀRIAVa avançant la darrera setmana de curs i es van realitzant diverses activitats emblemàtiques o pròpies d’aquest temps.
Per un costat, la cursa de colors general d’avui ha estat especial perquè hi ha participat una representació d’alumnes de les classes d’EI5. Per primera vegada al curs, la presència d’aquests nens i nenes ha estat activa i han defensat el seu color amb esforç i treball. Certament, per bé que fa unes setmanes aquests nens participaven en la seva pròpia cursa i en coneixien la dinàmica, la responsabilitat i el compromís que tenien han estat més presents que mai.
Finalment, el color guanyador ha estat el verd, el blanc ha quedat en segon lloc seguit del blau.
D’altra banda, els nens i nenes d’EI 5 tenen aquesta setmana un gran protagonista: amb les seves mestres han fet una vista a l’espai que serà el seu entorn més proper durant el curs que ve. Han estat els mateixos companys de les classes Guinardó, La Rosaleda i Del Mar els qui han compartit amb els alumnes d’EI5 vivències, experiències i també algun consell. 

Tanmateix avui els alumnes de les classes Virolets, Del Bosc i Del Parc han dinat per primera vegada al menjador compartint l’espai que el curs que ve ja serà el propi.
Tot plegat amb l’objectiu d’anticipar la informació, il·lusionar i potenciar la seguretat dels infants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.