dimecres, 5 de juny del 2019

EL CONEIXEMENT, EL FOMENT DE LA LECTURA I EL ROL D’USUARI DE BIBLIOTECA


Al llarg de tot el curs, la Biblioteca ha estat present a les aules d’EI i ha fet un acompanyament intens a l’evolució dels nens i nenes.

Els principals objectius perseguits per aquest àmbit s’enfoquen en l’interès i el plaer de llegir, a l’adquisició del coneixement  i en l’aprenentatge de la dinàmica com a usuari de Biblioteca.

Moltes i diverses són les propostes que han arribat a l’aula: recerca d’informació en els projectes de treball, narració i lectura d’històries, creació de contes, ampliació de la llengua a través del Correllengua, descoberta dels elements propis de l’àmbit o préstec de llibres entre d'altres.

Una activitat que han realitzat en aquesta recta final del curs els alumnes d’EI4 i que ha estat molt ben valorada per infants i mestres, ha consistit en que tots els nens i nenes de les classes Contes, Joguines i L’Estel s’han pogut endur un llibre de la Biblioteca d’aula per tal de compartir-lo amb la família. Posteriorment, i un cop tornat a l'Escola, n'han fet el retorn a l’aula. D’aquesta manera, s’han estrenat com a usuaris de Biblioteca sentint-se motivats i il·lusionats per la lectura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.