dimarts, 18 de juny del 2019

RECOLLIDA DE LLIBRES. PRESENTACIÓ DE CÀRRECS


Recollida de llibres

Presentació de càrrecs

Les activitats descrites avui formen part de dos eixos principals del Projecte de l’Escola: la Biblioteca i la Vida Social.

Sota una proposta impulsada des de la Biblioteca, ahir i avui a primera hora del matí i a darrera hora de la tarda, s’han recollit llibres ja llegits per tal de crear-ne un banc i portar a terme una fira d’intercanvi el dijous. Als alumnes que han portat llibres, se’ls ha donat un tiquet que hem anomenat “garbitllet” per tal que dijous el puguin bescanviar per un llibre que sigui del seu interès. Una fira sostenible que té per objectiu fomentar el gust i l’interès per la lectura.

D’altra banda, a la tarda, els alumnes de les classes Virolets Del Bosc i Del Parc d’EI5 que el curs vinent s’incorporaran a una nova etapa, han intervingut a un acte de gran importància i en el que participaran diverses vegades l’any: la PRESENTACIÓ DE CÀRRECS.

Aquest acte permet fer una valoració de l’actuació dels diversos  càrrecs, així com expressar els objectius i les propostes de millora que es plantegen.

En aquest moment, l’activitat ha estat una “versió curta” de  l’acte on els nens i nenes han hagut d’anunciar a tots els companys el càrrec que tenen. Per fer-ho, han hagut de resoldre aspectes com  l’expressió correcta, el to de veu adequat i el saber estar, entre altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.