divendres, 12 de març del 2021

PROJECTE 4 EI5: ELS CONTES


Els nens i nenes de la classe Picarols i Virolets (EI5) han començat el quart projecte anomenat Contes on es fomentarà la creativitat, la imaginació, la comunicació, el llenguatge oral i escrit.

El producte final d'aquest projecte serà l'elaboració i edició d'un conte entre tots els infants del grup classe. Per tal d'elaborar-lo, hauran de familiaritzar-se primer amb el món de les històries i dels contes: analitzar històries (introducció, nus i desenllaç); tipus de contes; tipus de personatges: principals, secundaris; format que tenen els conte: autor, il·lustrador, editorial, títol, portada, contraportada...

Els infants en aquests moments del curs ja estan acostumats a treballar en grup arribant a acords de manera cooperativa, però en aquest projecte aquesta habilitat agafa especial importància, ja que moltes de les activitats estan organitzades en dinàmiques en petit grup on els infants s'ajuden i cooperen entre si per aconseguir un objectiu comú.

Així doncs, un cop decidida i consensuada la història i els personatges entre tots, es dividirà el grup classe en grups reduïts heterogenis encarregats de fer una tasca comuna.

Es reforçarà que cada infant pugui col·laborar i participar destacant les seves virtuts i habilitats però també possibilitant l'ajuda entre iguals.

Imatges


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.