divendres, 26 de març del 2021

SISENA I SETENA CAMA DE LA VELLA QUARESMA


Aquest dimecres, la Vella Quaresma i en Mus van avisar que tots els alumnes s’havien de trobar per treure les dues cames que li quedaven a aquest personatge tan entranyable.

Un cop aplegats al seu voltant, un nen o una nena de cada classe va poder treure les darreres cames de la Vella. Després, vam poder llegir una carta escrita per la Vella Quaresma on anuncia la fi del seu període de visita a l’Escola i l’inici de les vacances.

Però el que més ha il·lusionat els infants ha estat la visita d’uns amics molt especials de la Vella Quaresma i d’en Mus: uns conills que per Pasqua amaguen ous de xocolata que han fet durant tot l’hivern en jardins i parcs del seu país per tal que els nens els trobin. I això és el que faran a l’Escola: amagar ous de xocolata als jardins per entusiasmar a tots els nens i nenes.

A mitja tarda, hem avisat els nens i nenes que havien de sortir als jardins ja que han vist córrer amunt i avall uns conills. Sembla que han amagat alguna cosa!

I sí! Efectivament! Els infants han trobat uns farcells d’ous de xocolata per tots els racons i cantonades dels jardins! Una festa!

Ara, la Vella Quaresma i en Mus han marxat amb els seus amics els Conills de Pasqua i qui sap... potser l’any que ve tornaran!

Imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.