dimecres, 5 de març del 2014

ARRIBADA DE LA VELLA QUARESMA: TRADICIÓ I ART UNITS

Arribada de la Vella Quaresma

Aquest any la Vella Quaresma no ha vingut a l'Escola: està cansada! Però ella vol estar entre nosaltres. Per això, fa uns dies va demanar a l'artista pintor Sr. Miquel Pescador, professor de l'Escola que li fes un retrat i que el portés a l'Escola.
En Miquel, desitjant complaure la Vella Quaresma, es va posar a treballar. Però... aviat va comprendre que li era difícil fer un retrat sense conèixer-la. Ell no l'havia vist mai a la Vella Quaresma! Així que li va demanar a la seva mare que es deixés retratar.
En Miquel va pintar el retrat de la Sra. Feli, la seva mare i avui ens l'ha portat a l'Escola. La Sra. Feli també ha vingut i els nens i nenes han pogut veure la gran semblança que hi ha entre ella i el quadre.
Però tots han vist que en Miquel no havia pintat  les cames, ni el bacallà ni el rosari, així és que aquests elements els hauran de fer a les classes!
Tots han tingut l'oportunitat de conèixer una mica l'obra del pintor perquè ens ha mostrat una part de la seva obra i ens ha explicat el procés que ha seguit per fer algun dels seus quadres.
La veritat és que és un gran pintor!
Avui, tradició i art s'han abraçat a l'Escola, de manera que l'acte ha estat ple de bellesa i sensibilitat.
Per conèixer i gaudir de l'obra del Sr. Miquel Pescador es pot accedir a la seva web: www.miquelpescador.com
També tenim exposat el quadre a la planta de P3 a l'espera que els nens i nenes el completin amb les cames, el rosari i el bacallà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.