dimarts, 4 de març de 2014

ESCOLA FORMADORACom a Centre Formador, l'Escola rep durant el curs alumnes de diferents Universitats en període de pràctiques.
En aquests moments, a l'Educació Infantil hi ha alumnes de la UIC, de la Universitat Internacional de Navarra i alumnes de Blanquerna.
Avui s'han reincorporat tres alumnes d'aquesta Universitat que inicíen el seu segon període de pràctiques. Durant aquest temps hauran de programar i dur a terme una unitat didàctica relacionada amb la dinàmica de la classe i sota la supervisió de la tutora.
L'Escola, amb interès de contribuir al màxim en la formació d'aquests alumnes, ha desenvolupat un propotol que suposa un seguiment i una aportació en el pas dels alumnes per les classes. Diverses reunions per resoldre els seus dubtes i facilitar-los informació, assistència a claustres i trobades, assistència a alguna entrevista (sempre després de consultar-ho a les famílies), trobades amb direcció i per descomptat, els intercanvis amb els responsables de les diverses Universitats.
Aquests tres alumnes que s'han incorporat avui, el curs que ve ja seran mestres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.