divendres, 24 d’octubre del 2014

LA VIDA A L'ESCOLA: QUÈ PASSA AVUI?

Avui volem mostrar la viva, rica i diversa activitat que hi ha a l'Escola ja a primera hora del matí. Els més petits de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí preparaven la seva sortida a les classes: cal fer una bona anticipació d'allò que passarà, què van a fer, saber qui els acompanyarà, saber si s'han de posar els jerseis, veure el material, anar al lavabo...
Al mateix temps, les classes Contes Joguines i L'Estel feien tasques ben diferenciades: La classe Contes feia la seva sessió de natació i la classe Joguines ja es preparava per banyar-se. Les dues classes comptaven amb la col·laboració dels nois i noies de Secundària que els ajudaven mentre parlaven en anglès. Uns eren a dintre l'aigua amb la classe Contes i els altres al vestidor amb la classe Joguines. GOING TO THE POOL s'anomena l'activitat que fan aquests alumnes grans. La classe L'Estel és l'última que es banya. Mentre els seus companys feien natació, els nens i nenes d'aquesta classe naven cap a la Biblioteca en una fila, com tots els divendres. Allà els esperava la bibliotecària, la Sra. Alba i juntament amb la tutora han fet l'activitat.
I a les classes de EI5, la dinàmica era més complexa: Uns quants nens i nenes de la classe Virolets feien exercicis de consciència fonològica mentre els companys feien una representació gràfica. Els nens i nenes de la classe Del Bosc feien el seu càrrec i les tasques d'organització per començar l'activitat. Finalment la classe Del Parc estava fent les seves rutines seguint les pautes que indicava el codi simbòlic de la classe. 
Totes aquestes activitats que hem mostrat de forma puntual: biblioteca, GOING TO THE POOL, consciència fonològica, càrrec, simbologia i d'altres que no hem anomenat: anglès, música, psicomotricitat... ens anirem descrivint més detalladament en les entrades que anirem creant al llarg del curs.


https://plus.google.com/photos/117516591758886625977/albums/6073676060101884465?authkey=CKLLltzz7uSB_gE

En l'àlbum anterior ja es veien tres imatges de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí a les seves classes preparant-se per marxar. També mostrem unes quantes fortografies de la sortida de l'Escola i el viatge en autocar. L'album complet el podran veure les famílies la setmana vinent.


https://plus.google.com/photos/117516591758886625977/albums/6073679302945111825?authkey=CJrdw-L61bOmIw

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.