dimarts, 28 d’octubre del 2014

PREPARANT LA FIRA




Com que estem de celebració: l’Escola fa 50 anys, moltes de les activitats es vinculen amb aquest esdeveniment. Els grans actes també s’hi relacionen i a poc a poc, a les classes dels més petits es va parlant de la nostra història i les nostres arrels.
La Fira dels nois i noies de segon de Batxillerat, de la promoció Lebić50  que significa Garbí50 en croat,  enguany  es centra en aquesta celebració. Tothom col·labora per decorar el menjador amb la inspiració del mar, en record de l’Escola Del Mar i dels nostres orígens. Per a tota la creació artística de la decoració hi ha tres consignes:

EL FRIS DE LES PARAULES:
EL MAR COM A BRESSOL DE LA NOSTRA
SOCIETAT

ELS 3 COLORS INTERACCIONEN:
EL MAR COM A SÍMBOL DE LA NOSTRA
SOCIETAT I DE L’ESCOLA GARBÍ

EL MAR COM A FONT DE VIDA

Al vestíbul d’entrada, hi haurà el logo de la commemoració creat per l’artista  pintor  Francesc Artigau, autor de l'auca del 50è aniversari, que es forma amb una Rosa dels Vents amb el nombre 50 sobreposat. Els nens i nenes d’Educació Infantil l’han emplenat i acolorit durant uns quants dies segons el model. Han pintat paper, l’han retallat, han  estripat, cargolat, arrugat i el resultat ha estat magnífic!
El dia 8 de novembre, data de l’esdeveniment, el logo presidirà el vestíbul d’entrada i tots tindrem l’orgull de poder dir que l’ha creat el Sr.    I els més petits li han posat volum i color.
 

https://plus.google.com/photos/117516591758886625977/albums/6074922738827355905?authkey=CNnUtY-DjZ3mOQ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.