dijous, 30 d’octubre del 2014

NORMES


En tot espai de convivència, les normes ajuden a interioritzar els valors si hi ha una bona reflexió al darrere. Els nostres jardins són espais exteriors compartits per col·lectius diferents i on s'hi fan activitats diverses: s'hi desenvolupa la sociabilització, són llocs de pas o de trobada, de descoberta, d'aprenentatge...
Ben aviat, al jardí de la planta d'EI3 hi haurà els vivers que han de constituir l'hort dels més petits, gestionat per ells mateixos.
Per això és important tenir cura de l'espai i dels elements. Els nens i les nenes saben bé com s'hi han de moure, com fer ús del elements i com recollir-los. És una pràctica diària que va acompanyada de la proposta de reflexió adequada i que dóna sentit al compliment d'aquestes consignes.
Amb aquest treball, els nens i nenes aprenen a aplicar aquests coneixements en tots els altres espais compartits i a poc a poc van prenent consciència de la necessitat de respectar l'entorn si es practica en tots els àmbits i el discurs és coincident i coherent.

https://plus.google.com/photos/117516591758886625977/albums/6075969059353987313?authkey=CLKqkPqFvKO2Hw
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.