dimecres, 28 d’octubre del 2015

EL CLIL





És important que els nens i nenes estiguin exposats a la llengua anglesa d'una  manera natural i continuada cada dia. Si la llengua arriba amb contingut significatiu i en diferents moments i dinàmiques l'aprenentatge serà més ric.
Un dels pilars del projecte és el que porten a terme tots els mestres de l'Escola: EL CLIL. Una part del contingut curricular s'ha de fer parlat i treballat en anglès. A la classe de música, a l'hora de dinar, a través dels mitjans audiovisuals i d'Internet,  en diferents activitats... arriba l'anglès.
Les mestres estableixen una rutina, un joc oral que comença amb una cançó. Les rutines són una estratègia molt eficaç d'aprenentatge i per tant una bona eina d'introducció de la llengua. A través de la lectura de les imatges d'un llibre es fa un joc de  llenguatge oral que desperten molt interès en els nens. El joc s'acaba també amb una cançó que indica el final de l'activitat.
Allò que és important és l'exposició diària a la llengua, feta amb rigor, en diferents entorns, activitats diverses i diferents referents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.