divendres, 16 d’octubre del 2015

FER BIBLIOTECA I ANAR A LA BIBLIOTECA



La Sra. Alba, bibliotecària de l'Escola mostrant les imatges d'un llibre a la classe Del Parc
Tots els nens i nenes van regularment a la Biblioteca de l'Escola amb la seva tutora durant el curs. Els alumnes d'EI4 i EI5 des del seu inici i els nens i nenes d'EI4 quan el procés d'adaptació a l'Escola ja està avançat.
A la Biblioteca ells treballen diferents aspectes de la lectura o la informació i coneixen les diferents dinàmiques i activitats que l'entorn promou i possibilita.
Els alumnes tindran accés a la informació, s'iniciaran en la classificació de llibres per temàtiques o altres criteris, realitzaran activitats de llenguatge, imaginació i creació, faran tasques en grup, coneixeran els diferents rols corresponents a l'àmbit, participaran en les diferents propostes promogudes per fomentar l'interès pels llibres... però allò que més els agrada és escoltar històries i llegir les imatges.
Més endavant també arribaran a les aules diferents reptes i estímuls per tal que els nens s'estimulin per l'aprenentatge de la llengua, així és que la tasca conjunta que es fa a les classes i a la Biblioteca és un pilar bàsic en el procés d'aprenentatge de la lectura, amb l'objectiu final d'esdevenir bons lectors.
Aquest treball conjuntament amb la biblioteca d'aula i les visites a la Biblioteca és un Projecte d'Escola de molta tradició ben consolidat en el qual els nens i nenes participen amb molta motivació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.