divendres, 30 d’octubre del 2015

LA CASTANYADA

La castanyada

Avui sí que hi ha hagut festa grossa a l'Escola! La Castanyada és una de les tradicions més entranyables i boniques. A primera hora del matí ja estava tot a punt. 
Els nens i nenes han vist una representació del conte clàssic  LA CASTANYERA d'Ana M. Díaz Plaja interpretat pels nens i nenes de la classe Les Hores de 5è de primària, sota la direcció de les mestres de teatre i dansa, Sres. Xènia i Clara.
L'acte ha acabat amb un final de festa amenitzat per el Sr. Víctor, professor de música que ha fet gaudir els nens i nenes amb les danses que han ballat.
A migdia, uns "castanyers i castanyeres" de Capafonts han descarregat els seus camions de castanyes  que vendran als més petits per tal de fer una bona Castanyada. Els  mainaders de la classe Mireia també han participat i col·laborat en la festa després de dinar.
Tota la setmana que es prepara aquest esdeveniment i grans i petits s'hi han implicat: Mentre els nens i nenes de la classe Les Hores que són els mainaders   decoraven les paradetes , els més petits feien panellets, paperines i monedes per comprar les castanyes.
Tots els mainaders ens han col·laborat en aquesta festa! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.